dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Vrijwilligersmarkt

Vrijwilligersmarkt

Bleiswijk – Op zaterdag 3 november is er een vrijwilligersmarkt in ’t Web, Nachtegaallaan 4, van 10.30 tot 12.00 uur, de toegang is gratis. Mensen die als vrijwilliger het verschil willen maken kunnen zich deze middag oriënteren op leuk en zinvol vrijwilligerswerk en de mogelijkheden persoonlijk bespreken. Op deze markt presenteren veel verschillende maatschappelijke organisaties uit Bleiswijk zich. Zonder de hulp van vrijwilligers zouden veel dingen in Lansingerland niet gebeuren. Verenigingen en maatschappelijke organisaties kunnen niet zonder vrijwilligers. Van bestuursfuncties tot barmedewerker, van maatje tot het organiseren van activiteiten… vrijwilligers spelen een cruciale rol. Maar Vrijwilligerswerk doe je niet alleen voor een ander. Je leert nieuwe mensen kennen, leert nieuwe dingen, hebt een leuke besteding van vrije tijd. Het levert dus niet alleen een ander maar ook jezelf veel op.
Contact: info@viplansingerland.nl of 010 – 522 55 45. Op viplansingerland.nl vindt u uitgebreide informatie over vrijwilligerswerk, mogelijkheden, workshops en themabijeenkomsten en wetenswaardigheden.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie