woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – De jeugdteams van ttv TOGB speelden zaterdag 6 oktober hun wedstrijden.
Jeugd 1 speelt Landelijk B en kwam zaterdag uit tegen Hutaf 2. Ivar Noordam, Elly Luo en Rick Bakker lieten zien dat ze terecht koploper zijn. Na het dubbel stond het al 3-1 en waren alle potjes in drie games gespeeld. Ivar verloor daarna net van Jesper van Zanten in vijf games en Elly bracht in een spannende wedstrijd de 4-2 op het scorebord. Het werd uiteindelijk 6-4 voor TOGB en hiermee zijn ze twee punten ‘los’ op de nummer twee.
Overige uitslagen jeugdteams TOGB: Rijnsoever 1 – TOGB 2: 4-6 (promotieklasse); Salamanders 1 – TOGB 3: 4-6 (1e klasse) en Sliedrecht Sport 2 – TOGB 4: 7-3 (5e klasse).

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie