dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Atletiek

Atletiek

Bleiswijk – Op zondag 4 november organiseert AV De Kieviten de jaarlijkse Najaarscross. Als je niet bang bent om vieze schoenen te krijgen tijdens het hardlopen is dit een event voor jou. Er kunnen door de jeugd vier afstanden gelopen worden (600 meter, 1,2 kilometer, 1,8 kilometer en 2,4 kilometer). Volwassenen en junioren kunnen een cross lopen van 4 of 9 kilometer door het natuurgebied de Rottemeren.
Op zaterdag 1 december is de jaarlijkse Sint Nicolaasloop. Daar kan de jeugd een wedstrijd van 1 kilometer lopen en de senioren 5 of 15 kilometer.
Inschrijven kan via de website inschrijven.nl (zoek op Bleiswijk) en meer informatie is te vinden op de website van de Kieviten: www.dekieviten.nl.

Check Also

Drie golfclubs organiseren Rotterdam Golf Tour

Bergschenhoek - Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement.

Geef een reactie