dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Snoeiafval gratis aan huis opgehaald
Heeft u snoeiafval wat niet in de GFT container past? Als extra service kunt u dan gebruik maken van de takkenroute. Deze actie wordt gehouden van maandag 5 tot en met woensdag 7 november 2018. Aanmelden kan tot vrijdag 2 november, 17.00 uur via www.mijnafvalwijzer.nl (bij het kopje bestellen). U ontvangt een bevestiging op welke dag uw snoeiafval aan huis wordt opgehaald.

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald

Snoeiafval gratis aan huis opgehaald

Heeft u snoeiafval wat niet in de GFT container past? Als extra service kunt u dan gebruik maken van de takkenroute. Deze actie wordt gehouden van maandag 5 tot en met woensdag 7 november 2018. Aanmelden kan tot vrijdag 2 november, 17.00 uur via www.mijnafvalwijzer.nl (bij het kopje bestellen). U ontvangt een bevestiging op welke dag uw snoeiafval aan huis wordt opgehaald.

Het volgende tuinafval mag in uw GFT minicontainer: onkruid, klein snoeiafval, gemaaid gras, bladeren maar ook snijbloemen en resten van (kamer)planten.
Houd rekening met de volgende zaken:
– bied het snoeiafval op de inzameldag tussen 06.00 en uiterlijk 07.30 uur aan;
– leg het snoeiafval handzaam en gebundeld voor uw woning;
– snoeiafval mag niet zwaarder zijn dan 25 kg met een maximale lengte van een meter, maximaal 2 kuub per keer;
– snoeiafval in zakken of dozen wordt niet meegenomen.
Heeft u veel snoeiafval? U kunt dit ook wegbrengen naar het afvalbrengstation in Bergschenhoek. Wilt u meer weten over de spelregels van de takkenroute? Kijk dan op de website van de gemeente Lansingerland bij snoeiafval, www.lansingerland.nl of neem bij vragen contact op met de klantenservice van Renewi, tel. 010 – 4454199 of per mail lansingerland@renewi.com.

Check Also

Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 22 juni organsieert de buurtgroep van de Bloemenbuurt een wijkfeest. …

Geef een reactie