maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Bridge in de Kas krijgt negentiende editie

Bridge in de Kas krijgt negentiende editie

Bridge in de Kas krijgt negentiende editie

Bleiswijk – Rotaryclub Lansingerland organiseert op zaterdag 10 november voor de 19de keer de unieke bridgedrive Bridge in de Kas. Ook ditmaal in de plantenkas van Bunnik Plants aan de Hyacintenweg 34 in Bleiswijk. Elk jaar wordt daar ook een goed doel aan verbonden en ditmaal werd gekozen voor speeltuin De Kievit.

Trees Borkus-Henskens

Vorig jaar liep de teller van het aantal deelnemende koppels de honderd ver voorbij en ook ditmaal hoopt de organisatie op een groot aantal bridgeliefhebbers. “Bridgers die echt voor hun plezier komen, dus geen broodbridgers, want de prijzen zijn bescheiden,” vertelt mede-organisator Hans Bucher, die samen met Ton Hermes en Maarten van den Bosch borg staat voor een gezellige dag in een mooie locatie.
Zoals al vele jaren gebruikelijk staat de hele dag onder leiding van bridge expert Evert Angad-Gaur die er nauw op toeziet dat het bridgen vlekkeloos verloopt. De Rotaryleden zullen de hele dag van de partij zijn om hand- en spandiensten te vervullen; onder andere met het klaarzetten van de zaal, het rondbrengen van drank tijdens het bridgen en het verzorgen van de lunch.
Er zal in twee zittingen van 7×3 parenwedstrijd topintegraal worden gebridged met reeds gedupliceerde spellen en bridgemates. De eerste tien paren ontvangen een prijs in geld (teruglopend van € 75,- tot € 15,-) en daarnaast worden er nog veertig prijzen in natura uitgereikt. Ook wordt een loterij gehouden met als hoofdprijs een reischeque ter waarde van € 500,- en nog een groot aantal andere prijzen. Maar niemand gaat met lege handen naar huis, want alle bezoekers ontvangen een plantje, gekweekt door Bunnik Plants waar in de pauze ook gelegenheid wordt geboden onder leiding van Hans Bunnik een kijkje te nemen in de kas vol planten.

Aanmelden

Paren kunnen zich tot 27 oktober als deelnemer aan deze unieke bridgedrive aanmelden. Dat kan door in te schrijven via www.bridgeindekas.nl/inschrijven Ook kan worden ingeschreven door naam, adres, telefoonnummer en de naam van de bridgepartner op te sturen naar Berkelse Poort 41, 2651 JX Berkel en Rodenrijs. Het inschrijfgeld bedraagt € 39,50 per paar (inclusief de lunch) en kan worden overgemaakt op IBAN NL48 RABO 0152 6491 58 ten name van Rotaryclub Lansingerland te Berkel en Rodenrijs. De inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling. De drive start om 09.30 uur; om 17.15 wordt de prijsuitreiking verwacht.

Check Also

Gespot!

Gespot! Berkel en Rodenrijs – Deze foto van onze nationale vogel de Grutto is genomen …

Geef een reactie