dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Voetbaldagen in de herfstvakantie bij CVV Berkel
Berkel en Rodenrijs - Tijdens de herfstvakantie organiseert voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek in samenwerking met CVV Berkel 22 en 23 oktober voetbaldagen voor jeugdspelers in onder andere de regio Lansingerland.

Voetbaldagen in de herfstvakantie bij CVV Berkel

Voetbaldagen in de herfstvakantie bij CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Tijdens de herfstvakantie organiseert voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek in samenwerking met CVV Berkel 22 en 23 oktober voetbaldagen voor jeugdspelers in onder andere de regio Lansingerland.

Jeugdspelers en jeugdkeepers, jongens en meisjes, van 6 tot 16 jaar zijn van harte welkom op sportpark Het Hoge Land. Het maakt niet uit bij welke vereniging ze spelen en ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.
Beide dagen starten om 09.30 uur en eindigen om 15.30 uur. Er wordt vijf uur per dag getraind.
Tijdens de voetbaldagen staat plezier voorop, maar kinderen maken ook een grote stap in hun voetbalontwikkeling. Het programma bestaat uit techniektraining, afwerkvormen, loopcoördinatie, partijvormen, voetbalcircuit en natuurlijk een toernooi.
Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek bestaat 12 jaar, werkt in West- Nederland, geeft voetbalcursussen, organiseert voetbalevenementen en ondersteunt bij voetbalverenigingen trainers, coaches en coördinatoren. Eigenaar is Dennis van den IJssel. Eerder was hij trainer/coach bij Ajax en ADO Den Haag, is in het bezit van TC 1 en op dit moment hoofdtrainer van Hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.
De kosten bedragen € 69 voor twee dagen met in totaal twaalf uur voetbal, inclusief lunch.
Inschrijven kan via de website www.decompletetechniek.nl.

Check Also

Drie golfclubs organiseren Rotterdam Golf Tour

Bergschenhoek - Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement.

Geef een reactie