dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Handwerkbazaar in Ontmoet!

Berkel en Rodenrijs – De handwerkclub houdt op woensdagmiddag 10 oktober haar jaarlijkse bazaar in Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3 te Berkel en Rodenrijs. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom een kijkje te komen nemen. ln het afgelopen jaar hebben de dames van de handwerkclub weer veel mooíe en praktische creaties gemaakt. Denk aan brei- en borduurwerken, schorten, tafellakens, babytruitjes en nog veel meer! Ook zal er onder andere een mooi schilderij worden verloot. Er is vast iets van uw gading bij. De zelfgemaakte artikelen zijn scherp geprijsd. De opbrengst wordt besteed aan de aankoop van nieuwe materialen.

Samen aan Tafel

Berkel en Rodenrijs – GGZ Delfland organiseert in samenwerking met DOEL Delfland, Taalhuis, Welzijn Lansingerland en Kwadraat ‘Samen aan Tafel’. De eerstvolgende keer is donderdag 11 oktober in het Kievitsnest van speeltuin de Kievit (ingang Sterrenweg). Het project is bedoeld voor iedereen in de wijk die gezelligheid zoekt of meer contact met anderen in de wijk wil hebben en die één keer per maand samen wil tafelen. Deelname kost € 4,50. Voor dit bedrag krijgt men een driegangenmenu aangeboden. Inloop 17.30 uur, om 18.00 uur gaat men samen aan tafel. Aanmelden kan tot uiterlijk een dag van te voren bij Marc Vercouteren, via m.vercouteren@ggz-delfland.nl of bel 06-81632861.

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert in de maand oktober twee klaverjasmiddagen, en wel op 12 en 26 oktober. Aanvang 13.30 uur in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus.

Koffieuurtje Hergerborch

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 12 oktober organiseert een aantal vrijwilligers weer het Koffieuurtje in Hergerborch. Bewoners van de aanleunwoningen, buren uit de omgeving en nieuwe Nederlanders ontmoeten elkaar. Samen maken zij het koffieuurtje tot een evenement. Dit keer wordt de bijeenkomst verrijkt met het thema ‘Leidens ontzet’. Natuurlijk ontbreken hutspot, haring en wit brood niet. Inloop vanaf 15.15 uur, aanvang 15.30 uur. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Klaverjassen Activiteitenclub ‘De Naeld’

Berkel en Rodenrijs – Activiteitenclub De Naeld organiseert op 16 oktober een gezellige klaverjas- en rummikubmiddag in gebouw De Naeldhorst, Van Naeldwijcklaan. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inlichtingen: Henny de Vos-Klootwijk, tel. 06-28367200.

Bingomiddag Welzijn Lansingerland

Berkel en Rodenrijs – Op vrijdag 19 oktober organiseert Welzijn Lansingerland een gezellige bingomiddag in Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3. Tijd: 14.00 tot 16.00 uur. De kosten voor de bingo bedragen € 3,50. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via: Wel-Kom!, tel. 010 – 2075894. Informatie: www.welzijnlansingerland.nl.

Chinees buffet in Wel-Kom!

Berkel en Rodenrijs – Team Welzijn Berkel en Rodenrijs organiseert op vrijdag 26 oktober vanaf 17.00 uur een Chinees buffet. Kosten: € 11,00. Opgeven en betalen kan via Welzijn Lansingerland, bij Wel-Kom! (ds. van Koetsveldstraat 3) of telefonisch: 010-2075894. Meer informatie is te vinden op www.welzijnlansingerland.nl.

ACR bejaardenmiddag

Berkel en Rodenrijs – Op zaterdag 27 oktober organiseert het Actie Comité Rehoboth de jaarlijkse bejaarden- en minder validen feestmiddag in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2. In verband met de grote belangstelling dient men zich van tevoren telefonisch op te geven. Men kan dan ook doorgeven of men opgehaald wil worden. Zala open 13.30 uur, aanvang 14.00 uur. Aan de feestmiddag zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan bij Arie en Helma v.d. Spek, tel. 010 – 5118643 of 06 – 12939375.

Gezellige middag in Wel-Kom!

Berkel en Rodenrijs – Team Welzijn Berkel en Rodenrijs organiseert op zondag 28 oktober een gezellige middag in Wel-Kom!. Tijd: vanaf 15.00 tot 17.00 uur. Deelname kost € 2,50 (inclusief hapje drankje en gezelligheid). Opgeven en betalen kan via Welzijn Lansingerland, bij Wel-Kom! (ds. van Koetsveldstraat 3) of telefonisch 010-2075894. Meer informatie: www.welzijnlansingerland.nl.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek Bergschenhoek – Op donderdag 9 mei wordt er oud papier opgehaald …

Geef een reactie