dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Vrijwilligers Paardestal vieren 35-jarig bestaan

Vrijwilligers Paardestal vieren 35-jarig bestaan

Vrijwilligers Paardestal vieren 35-jarig bestaan

Berkel en Rodenrijs – Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van De Paardestal hebben de vrijwilligers een Dagje Uit aangeboden gekregen van het bestuur. Op de laatste zomerse dag in september stond ’s morgens vroeg de bus al klaar bij t Manneke. Met 45 mensen vertrok de bus naar de glasfabriek in Leerdam, waar de koffie met een petitfour klaarstonden. Na de interessante rondleiding reisde het gezelschap af naar Maarssen waar iedereen werd ingescheept op de MS De Tijd voor een tocht over de Vecht. Het weer was schitterend. Iedereen kon op het dek genieten van de lekkere lunch en borrel. Tijdens de rit terug naar huis bedankte voorzitter Kees Zwakkenberg alle vrijwilligers voor hun inzet en sprak de hoop uit dat de samenwerking nog vele jaren mag duren om alle goede doelen te kunnen blijven ondersteunen. De dag werd afgesloten met een diner bij t Manneke.

Check Also

Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 22 juni organsieert de buurtgroep van de Bloemenbuurt een wijkfeest. …

Geef een reactie