donderdag 23 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Frans Mets/De Bedderij opent Rolf Benz Studio!

Frans Mets/De Bedderij opent Rolf Benz Studio!

Primeur

Frans Mets/De Bedderij opent Rolf Benz Studio!

Bergschenhoek – “De Rolf Benz Studio wordt prachtig, geloof me”, zegt Frans Mets jr. We staan met een kopje koffie in de Rolf Benz hoek van Frans Mets/De Bedderij in Bergschenhoek.

Per 6 oktober open

“We pakken meteen uit met diverse aanbiedingen. We kijken er enorm naar uit… Dit wordt uniek in de regio Rotterdam-Rijnmond!”

Exclusieve primeurs

De verwachtingen zijn hooggespannen bij de gebroeders Mets die de komst van de Rolf Benz studio als een mijlpaal zien. Ron Mets legt uit: “Vooral de laatste twee jaar hebben we flink geïnvesteerd in het meubelpakket van Rolf Benz. We konden al vrijwel alles van Rolf Benz aanbieden, met de nadruk op vrijwel. Met de komst van de studio kunnen we alles aanbieden, inclusief alle exclusieve primeurs.”
De klant hoeft dadelijk dus niet meer naar de fabrieksshowroom in het Zwarte Woud (“maak daar maar het Bergsche Bos van, hahaha!”) te rijden om op de hoogte te zijn van de meubelprogramma’s van Rolf Benz.
Er zijn slechts zes van dergelijke studio’s in Nederland te vinden. Rolf Benz is uiterst selectief in de keuze van zijn partners
“We zien het eigenlijk als een beloning voor onze jarenlange inzet voor Rolf Benz”, aldus Ron Mets. “We zijn dan ook oprecht trots op deze status die we hebben verkregen door onze deskundigheid en onze servicegerichtheid. Dat klinkt allemaal erg afgezaagd, ik weet het, maar geloof me als ik zeg dat het topmerk Rolf Benz niet over één nacht ijs gaat!
Per 1 oktober zullen onze klanten ontvangen worden door gecertificeerde adviseurs die regelmatig naar Duitsland zullen afreizen om de meest actuele Rolf Benz kennis op te doen. Echt, dit is best wel een dingetje hoor…”

Rotterdams prestige

Dat dingetje is natuurlijk een Rotterdamse understatement van de bovenste plank. De keuze van Rolf Benz voor Frans Mets/De Bedderij in onze regio is een prestigeproject waar de gebroeders Mets ondanks hun Rotterdamse nuchterheid trots op zijn, al moet dat gevoel van trots vooral tussen de regels gelezen worden: “Ja, die nuchterheid zit er van kinds af aan in”, verduidelijkt Frans jr., “en ook daar zijn we trots op. We staan graag met beide beentjes op de grond.”

Designklassiekers én innovatie

Rolf Benz is een Duits designmerk dat borg staat voor een topkwaliteit die Frans en Ron Mets omschrijven als degelijk, elegant, tijdloos en eigentijds tegelijk. In de speciale, door Rolf Benz-architecten ontworpen showrooms worden alle primeurs, specials en noviteiten als eerste getoond, direct nadat ze op de toonaangevende interieurbeurzen van Milaan en Keulen zijn gepresenteerd.
“Ik noem de artikelen van Rolf Benz wel eens designklassiekers”, zegt Frans jr., “dus modellen die al 25 jaar gemaakt worden en waar de klant nog altijd om vraagt. Daarnaast blijft Rolf Benz innoveren in zijn diverse programma’s zonder ook maar íets in te leveren op kwaliteit of comfort. Bijzonder knap…”

Check Also

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en …

Geef een reactie