dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » fbpost » New York Minimarathon
De lopers hebben er zin in!

New York Minimarathon

New York Minimarathon

Lansingerland – Op zaterdag 6 oktober wordt in Rotterdam de NewYork Minimarathon georganiseerd. Alle lopers, individueel of in teamverband, proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Diabetes Fonds ten behoeve van verder onderzoek en verbetering van de behandeling voor mensen met diabetes. Bijna iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel iemand met diabetes en weet hoe het je dagelijks leven kan beïnvloeden. Het hardloopteam AnnemiekLoopt wil anderen aanzetten om voor dit goede doel te doneren. Een enorm gezellige en gemotiveerde groep traint wekelijks vanaf het gemeentehuis Lansingerland bij AnnemiekLoopt. Doneren kan via de link: www.newyorkminimarathon.nl/team/annemiekloopt.

Check Also

Met dank aan al die mensen die voor onze veiligheid zorgen

Berkel en Rodenrijs - Dat het zonnetje een groot aandeel had in het bezoekersaantal, behoeft geen betoog, maar de Veiligheidsdag 2019 op zaterdag 11 mei kan zéker als zeer geslaagd worden beschouwd, mede dankzij de inzet van de vele hulpdiensten én niet te vergeten (de ambtenaren van) de gemeente Lansingerland die deze dag perfect had georganiseerd. Hoewel er eerst nog een schraal windje stond, kwamen al snel vele bezoekers naar de 'Plaats Delict', want ook de Hermandad was met veel mensen en materiaal aanwezig op deze dag. Je kon zelfs plaatsnemen in de arrestantenbus.

Geef een reactie