dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Wijnsupermarkt van Nederland

Wijnsupermarkt van Nederland

PLUS Koelhuis ‘Gewoon Lekker’

Wijnsupermarkt van Nederland

PLUS Koelhuis is niet alleen Wijnsupermarkt van Nederland, maar de slijterij vormt tevens een deel van de PLUS die een duidelijk toegevoegde waarde vertegenwoordigd. De variatie in de slijterij is groot en groeit nog steeds. Alles wordt zelf ingekocht, waardoor er onafhankelijk gezocht kan worden naar de kwaliteit die past bij het huidige assortiment. Bovendien wordt alles wat uitgekozen wordt ook rechtstreeks geleverd.

Zoals bijvoorbeeld de wijnen van Bolla die in de schappen van Slijterij Koelhuis staan en waar de slijter heel trots op is. Het wijnhuis Bolla begon in 1893 met de Italiaan Abele Bolla en de wijn Bolla Soave. Hij woonde in de streek Veneto in het noorden van Italië en besloot een wijn te produceren die hij zijn gasten uit zijn herberg kon presenteren. De Soave viel in goede aarde en de vraag naar deze wijn groeide. De familie Bolla besloot zich volledig te gaan richten op de wijnproductie. Ruim 135 jaar later is wijnhuis Bolla uitgegroeid tot een wereldwijd befaamd wijnhuis met een groot scala aan wijnen. Wat is gebleven, is de unieke smaak van de Bolla wijnen voortkomend uit het bijzondere klimaat en grond van het Veneto gebied.

Mooie wijnhuizen

Op zoek naar goede wijnen komt de Hoekse slijter in contact met mooie wijnhuizen; allemaal specialisten op hun gebied. Groot voordeel van het zelf op zoek gaan naar passende en goede producten is, dat ze soms pareltjes zijn die uniek bij Slijterij Koelhuis staan. Maar ook de slijter zelf heeft erg veel verstand van de wijnen. Op verzoek kan hij uitleg geven over de wijn, maar ook een wijnadvies bij een gerecht.

Naast een grote keuze aan witte en rode wijn of rosé blijft de slijter uiteraard ook de zaak voor de sterke drank en ook die is uitgebreid aanwezig. Met tegelijkertijd oog voor de actuele dranken waar veel vraag naar is. Momenteel zijn mixdranken favoriet met aan kop de gin tonic. De slijter maakt er een leuk geheel van als het bijvoorbeeld een geschenk is of als er iemand verrast moet worden. Ook het uitzoeken van een lekker drankje voor jezelf blijft natuurlijk een feestje!

Check Also

Nominatie Koppert scout-app

Berkel en Rodenrijs - Koppert Biological Systems kondigt met trots aan dat de nieuwe scout-app genomineerd is voor de GreenTech Innovation Awards 2019.

Geef een reactie