dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » fbpost » Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Kievit eindigt speelseizoen met wedstrijd “versier je fiets”

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 6 oktober vanaf 11.00 uur viert speeltuin De Kievit het einde van het speelseizoen met een speciale activiteit. Vanwege het 65-jarig bestaan wordt er een extra groot feest van gemaakt.

Net als 30 jaar geleden kunnen de kinderen van Lansingerland hun fiets, step, skelter of welk vervoermiddel dan ook, komen versieren in de speeltuin. Je eigen versiering meenemen kan, De Kievit heeft materiaal beschikbaar om je fiets te versieren. Elke deelnemer krijgt de Officiële Kievit Fietsbel.
Een deskundige jury beoordeelt je creatie op originaliteit en feestelijkheid. De jurering vindt plaats vanaf 13.30 op de locatie van de Lions Badeendenrace aan de Berkelse Plas. Kinderen gaan – samen met hun ouder(s) – op eigen gelegenheid naar deze locatie. Hier worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd door De Kievit, Scouting Berkel en Lionsclub Berkel. Om 14.30 uur is de prijsuitreiking voor de mooiste creaties. De speeltuin sluit 6 oktober om 14.00 uur.
Om 15.00 uur begint de Badeendenrace van Lionsclub Berkel en Rodenrijs. Vanaf 13.00 uur zijn er al activiteiten bij de Berkelse Plas.
Meer informatie over deelnemen is te vinden op www.speeltuindekievit.nl.

Check Also

Met dank aan al die mensen die voor onze veiligheid zorgen

Berkel en Rodenrijs - Dat het zonnetje een groot aandeel had in het bezoekersaantal, behoeft geen betoog, maar de Veiligheidsdag 2019 op zaterdag 11 mei kan zéker als zeer geslaagd worden beschouwd, mede dankzij de inzet van de vele hulpdiensten én niet te vergeten (de ambtenaren van) de gemeente Lansingerland die deze dag perfect had georganiseerd. Hoewel er eerst nog een schraal windje stond, kwamen al snel vele bezoekers naar de 'Plaats Delict', want ook de Hermandad was met veel mensen en materiaal aanwezig op deze dag. Je kon zelfs plaatsnemen in de arrestantenbus.

Geef een reactie