dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » 54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record
Regio - M. de Koning organiseerde zaterdag 29 september de 1e M. de Koning up!tocht. Een evenement voor berijders en eigenaren van een Volkswagen up! In navolging op het succesvolle evenement de cabriotocht die het autobedrijf al jaren organiseert, waren dit keer de up!-rijders aan de beurt.

54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record

54 Volkswagen up!s voor een Guinness Record

Regio – M. de Koning organiseerde zaterdag 29 september de 1e M. de Koning up!tocht. Een evenement voor berijders en eigenaren van een Volkswagen up! In navolging op het succesvolle evenement de cabriotocht die het autobedrijf al jaren organiseert, waren dit keer de up!-rijders aan de beurt.

Het evenement startte op de Volkswagen vestiging aan de Vlambloem, waar de mensen een route meekregen en een tas met proviand voor onderweg. De route leidde via veel binnendoor weggetjes, dijken en bossen naar de 1e tussenstop bij Tull en ’t Waal. Daar stond de organisatie klaar met broodjes en drankjes. Ook werden er filmopnames en foto’s gemaakt met een drone. Vervolgens vertrok de stoet naar het eindpunt in Doorn, waar de dag met een borrel en hapjes werd afgesloten.
Voor deze 1e editie van de M. de Koning up!tocht gaat het autobedrijf een aanvraag indienen voor een record bij Guinness Records. Volgend jaar vindt de tocht opnieuw plaats en hoopt de Volkswagen dealer het eigen record te overtreffen.

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie