donderdag 23 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Blijven aansluiten bij de vraag

Blijven aansluiten bij de vraag

Blijven aansluiten bij de vraag

Terugkijkend naar de achterliggende jaren zijn commercieel directeur Peter Bijker van Databyte en Philip Lebbink, directeur zakelijk van Informatique, het roerend eens: “Toen we samen begonnen kozen we beiden voor een partij die eenzelfde insteek heeft. Een bedrijf waar je van op aan kunt, met dezelfde ‘bloedgroep’. Gedegen en bovendien waarvan de culturen op elkaar aansluiten. Dat vertrouwen blijft: ook de komende jaren.

Databyte en Informatique zetten woensdag 10 oktober de deur open voor de ontvangst van de ondernemers die kozen voor een kennismaking en een workshop bij beide bedrijven die nauw samenwerken. Het van origine Berkelse Informatique dat transactiegericht is en zich bezighoudt met de verkoop van hardware. Zowel vanuit de winkel/het magazijn als online. Databyte heeft de wortels in Steenbergen en richt zich op het leveren en beheren van netwerken.
Beide bedrijven hebben een goede naam weten op te bouwen; zowel voor de particuliere als de zakelijke klanten. Peter vertelt: “Er gebeurt steeds meer vanuit de cloud en daarmee verandert ook onze rol ten opzichte van de klant. Verbeteren, optimaliseren en meer op bedrijfskundig niveau opereren zal nog verder toenemen de komende jaren. De businessondersteuning zal groeien, evenals onze adviserende en verbindende rol. Partijen met elkaar verbinden als er een idee of probleem ligt waar een ander bedrijf al mee te maken kreeg.”
Vooruitkijkend weet Philip: “De behoefte aan hardware zal ook de komende jaren blijven bestaan. Plus een regionaal punt waar je snel je spullen en informatie kunt krijgen. We zullen dan ongetwijfeld ook artikelen leveren die er nu nog niet zijn. Maar zien, proeven en voelen van sfeer en spullen zal blijven bestaan.”
De beide bedrijven willen groeien door samenwerking en zich blijven aansluiten op de vraag van de particulier, maar ook in een sterk ondernemersveld dat zo typerend is voor het Oostland.

Check Also

Nieuwe naam voor Primera van der Poel

Berkel en Rodenrijs – Primera van der Poel aan de Wilhelminastraat 3a in Berkel en …

Geef een reactie