dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Lezersschrijven » Zonnebloem bedankt!

Zonnebloem bedankt!

Op dinsdag 25 september organiseerde de Zonnebloem weer een middag voor ouderen en gehandicapten in het parochiehuis van de Katholieke Kerk in Berkel en Rodenrijs. Er was heel veel belangstelling voor en in een mum van tijd was de zaal helemaal vol. Deze keer was er een optreden van Wil Gorter ofwel de vrouw met de hoeden. Je kunt je afvragen wat iemand allemaal met hoeden kan doen. Nou, dat hebben we geweten.
Ze had zo’n 100 hoeden en hoedjes in allerlei modellen uitgestald. Je kon het zo gek niet bedenken of het lag er. Over iedere hoed vertelde ze een verhaaltje, soms met een klein liedje erbij. Dat ging dan over de periode van heel vroeger tot nu. Het was allemaal heel grappig en we hebben veel gelachen. Het was prachtig wat ze deed.
Dan was er natuurlijk koffie en thee met iets lekkers erbij en in de pauze kwamen de drankjes en hapjes op tafel. De hapjes werden rondgedeeld door onze geweldige vrijwilligers. Het waren heel veel gevarieerde hapjes. We hebben gesmuld.
Deze middagen van de Zonnebloem zijn heel belangrijk voor ons. Velen van ons zitten vaak alleen thuis en nu kwamen we weer allerlei bekende mensen tegen, die we elke keer ontmoeten en dat is heel fijn.
Al met al was het een fijne en gezellige middag en we hebben allemaal genoten.
Ik wil dan ook mede namens allen die aanwezig waren de Zonnebloem hartelijk bedanken voor deze fijne middag en de vrijwilligsters voor hun goede zorgen.
Ik zeg dan ook bij deze tot ziens!

Gré Smith-Oosting
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Defecte verlichting busbaan

Na drie weken is er nog steeds niets gedaan aan de niet werkende knipperlichten aan …

Geef een reactie