dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk

Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, Burg. van Oostenweg 4. Iedere kaartliefhebber is welkom in de Chabotzaal van Berghonk. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Inleg: € 3,-. Informatie: Hans Dirkzwager, tel. 06 – 53613261.

Bridgen bij BVCB

Bergschenhoek – Vrijdag 5 oktober is er weer bridgen bij BVCB, Sporthoekpad 1. Aanmelden voor vrijdagochtend 10.00 uur. Aanmelding en/of informatie: Theo Vriend, tel. 06 – 51290907, 010 – 5221747, mailadres: thvriend@gmail.com.

Jeugddienst: ‘Real religion’

Bergschenhoek – Zondag 7 oktober om 18.30 uur is er een jeugddienst in de Hervormde kerk, Kerkstraat 1. Ds. Kees van den Berg uit Gouda gaat voor en behandelt het thema ‘Real religion’. Het gaat over de praktische (en zelfs radicale) kant van het geloof als het gaat om recht en onrecht, bijvoorbeeld op het gebied van rijkdom, armoede en milieu. Hoe kan je hiermee omgaan? Een dienst waarin iedereen wordt uitgedaagd! De dienst wordt muzikaal begeleid door LUX. Een ieder i welkom en neem vooral je vrienden en familie mee! Kijk ook op het Facebookevenement via jeugddienstbergschenhoek of mail je vragen naar: jdc@hervormd.nl.

Start klaverjasseizoen PV de Vrijheid

Bergschenhoek – Vanaf maandagavond 8 oktober wordt er weer geklaverjast in het clubgebouw van Postduivenvereniging De Vrijheid, Sporthoekpad 2. Aanvang 20.00 uur. Inschrijfgeld: € 3, inclusief een kopje koffie of thee. Er worden drie partijen gespeeld en steeds van kaartpartner gewisseld. Er wordt individueel gespeeld en vooral voor de gezelligheid zonder ‘broodkaarters’. Voor diegene met de hoogste punten is er een prijs. Aan het einde van het klaverjasseizoen wordt aan de drie hoogst geplaatste kaarters een seizoensprijs uitgereikt. Elke kaartavond wordt een loterij met vele prijzen gehouden. Alle kaarters zijn welkom, hetzij voor een enkele keer of voor het gehele seizoen. De avond eindigt rond 23.30 uur. Informatie: Jeanet Huurman, tel. 06-57692078.

Computer- en Tablet Café

Bergschenhoek – Iedereen met vragen over computers, smartphones en tablets is welkom in het Computer- en Tablet Café in sociaal café Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Er zijn vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen als u met vragen of een probleem zit. Het eerstvolgende Computer- en Tablet Café is open op donderdag 11 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Men kan gewoon even binnenlopen, de toegang is gratis.

Samen eten en gezelligheid in Ontmoet!

Bergschenhoek – Team Welzijn Lansingerland zorgt wekelijks voor een warme maaltijd in Ontmoet!: de ene week op donderdag en de andere week op vrijdag. De eerstvolgende keer is donderdag 11 oktober. Deze activiteit is een samenvoeging van de ‘Open Tafel’ en ‘Samen de week afsluiten’. Cathy stelt met de deelnemers het menu vast, lekker warm eten! Samen eten en daarna gezellig een spelletje doen, kletsen of creatief bezig zijn. Locatie: Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Tijd: 12.15-16.00 uur. Deelname kost € 5,- per keer. Aanmelden: vóór woensdag 10 oktober a.s. Informatie: mail naar bd@swsl.nl of bel 010 – 5225545.

Kom eens kegelen in Berghonk

Bergschenhoek – Welkom op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag in Berghonk. In de maanden juni, juli en augustus is er geen kegelen. Informatie: Hans Visser, tel. 06-40667476, email: info@hetkegelhonk.nl.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek Bergschenhoek – Op donderdag 13 juni wordt er oud papier opgehaald …

Geef een reactie