dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Commentaar » Lansingerland bruist

Lansingerland bruist

Nu weet ik het zeker. De zomer is voorbij, het najaar is aangebroken. Niet alleen het weer getuigt hiervan, alhoewel de voorspellingen voor komende week ons alweer gunstig gezind zijn, maar ook Lansingerland is weer helemaal tot leven gekomen. De redactie en advertentieafdeling van deze krant maken overuren om al het nieuws en de voor de lezer interessante aanbiedingen onder de aandacht te brengen.
Wat hebben we toch een levendige en bruisende gemeente. (Sport)verenigingen zijn druk in de weer om hun activiteiten in goede banen te leiden. De middenstand laat u genieten en proeven van hun aanbod, ondernemersverenigingen bereiden de Oostlanddag voor en scholen haken in op actuele thema’s zoals duurzaamheid en het scheiden van afval. Wijken deden mee aan Burendag en zaterdag komt de najaarsmode ruim aan bod in het centrum van Berkel en Rodenrijs. Ook de politiek roert zich weer en natuurorganisaties proberen ons ondanks het wat mindere weer de natuur in te trekken.
Heerlijk is het om te zien dat we in een bruisende gemeente wonen en werken. Een gemeente waar van alles te beleven valt. Je hoeft er niet ver voor weg om je te vermaken of een aankoop te doen. Het aanbod is groot en gevarieerd. Voor jong en oud. Wat willen we nog meer?!

Annette Docter

Check Also

Open kerkdeuren

Ik weet niet hoe het anderen vergaat, maar soms wordt mijn geduld tot het uiterste …

Geef een reactie