dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Lezersschrijven » Steun de Zonnebloem Bleiswijk

Steun de Zonnebloem Bleiswijk

Willen wij voor de eenzame ouderen en fysiek beperkte inwoners van Bleiswijk zorgen dat hun leven weer enige glans krijgt? Daarvoor hebben wij uw hulp nodig. Wij gaan o.a. met hen een dagje naar het strand. Velen van u weten hoe blij wij deze inwoners maken om er even uit te zijn. Maar dat kost geld. Het kost u echter niets. Het enige wat wij van u vragen is om op onze vereniging te stemmen in de door de Rabobank Zuid-Holland Midden uitgeschreven: ”Clubkas Campagne.” Voor ons is uw stem goud waard. Leden van deze bank kunnen van 2 t/m 19 oktober 2018 stemmen. Zij ontvangen per mail een stemkaart. Hiermee kunt u vijf stemmen uitbrengen (maximaal twee stemmen op dezelfde club/vereniging).
Mogen wij op u rekenen?
Alvast heel hartelijke dank!

Zonnebloem Bleiswijk

Check Also

Bizar

Zoals iedere week schafte ik een prachtig boeket aan bij bloemenkiosk Steentjes. Tegenwoordig is de …

Geef een reactie