dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Het is het hele jaar tijd voor een scherm, kozijn of hor

Het is het hele jaar tijd voor een scherm, kozijn of hor

Het is het hele jaar tijd voor een scherm, kozijn of hor

Het mooie weer heeft ons een groot deel van de zomer verrast, maar dat wil niet zeggen dat er alleen in de zomer aan zonneschermen en horren gedacht wordt. Dat weten ze ook bij Paul & Paul, de leverancier van zonneschermen, maar ook van kunststof en aluminium kozijnen en van horren. “Het is hier het hele jaar druk!” weet Arie Paul uit ervaring. “Want aan het begin van het jaar beginnen we al bij klanten thuis of in het bedrijf met opmeten en vervolgens bekijken wat er allemaal mogelijk is.”

Paul & Paul, met een fraaie showroom gevestigd op Weg en Bos 107 in Bergschenhoek, levert en monteert een gevarieerd aanbod kozijnen, zonwering en overkappingen, maar ook horren, gordijnen, rolluiken en raamdecoraties. Aan particulieren en bedrijven en in een grote variatie, waarmee het bedrijf aan veel wensen kan voldoen. Naast deze hoofdvestiging heeft Paul & Paul tevens winkels en showrooms in zowel Krimpen a/d IJssel als Nieuwerbrug a/d Rijn.

Outdoor living

Het laatste nieuws op het gebied van outdoor zonwering wordt gepresenteerd door het merk Brustor. Op maat leverbaar en zelf naar wens samen te stellen. De Brustor zonweringen en screens zitten perfect in elkaar. De stoffen zijn geweven van duurzaam materiaal. Het kader bestaat uit aluminium dat bestand is tegen weer en wind. De techniek is tot in het kleinste detail getest en goed bevonden. Brustor producten behoren tot de top van hetgeen de markt te bieden heeft. De innovatieve Brustor terrasoverkappingen zijn vervaardigd van hoogwaardige en weersbestendige materialen. Zo kan de B-600 worden voorzien van draaibare lamellen en een snel openschuifbaar dak. Afvoer van regenwater gaat via de palen, het geheel is voorzien van een niet zichtbare en geruisloze motor en er is een maximale lichtinval door 87% open dak. Er zijn tevens diverse opties mogelijk. De maximale grootte van de outdoor living B-600 cabrio van Brustor is 6 x 4 meter. Bij Paul & Paul op Weg en Bos is de B-600 cabrio van alle kanten te bekijken. De knikarmschermen voor het terras zijn eveneens erg populair.

Vakkundig en betrokken

Bij Paul & Paul kiest de klant niet alleen uit een ruim assortiment, maar hij kiest tevens voor vakkundige montage, uitgebreide garantie en service. “Met oog voor detail leveren wij een eindproduct waar de klant niets meer aan hoeft te doen.” Paul & Paul is VCA gecertificeerd en voldoet aan de kwaliteitseisen van de Romazo branchevereniging. Via de website www.paulenpaul.nl kan eveneens de uitgebreide collectie worden bekeken.
“Daarnaast zijn we ook maatschappelijk betrokken bij Lansingerland. We sponsoren de voetbal in alledrie de kernen, maar ook tennis en schaatsen. Schaatsvereniging Lansingerland heeft bij ons een speciaal plekje, omdat we een echte schaatsfamilie zijn. Op 30 september begint het schaatsseizoen weer waarbij we alle inwoners van Lansingerland uitnodigen die dag gratis op De Uithof in Den Haag te komen schaatsen.”

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie