dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Lezersschrijven » Snelfietsroute Berkeldijkje

Snelfietsroute Berkeldijkje

Ik schrik van deze plannen. Dat fietsen over de dijk zeer gevaarlijk is, is algemeen bekend. De bedachte oplossing wat mij betreft zeer kostbaar en onnodig. Trek het fietspad vanuit Rodenrijs rechtdoor door het park met aansluiting op de rotonde Berkelseweg. Zelfde resultaat. En het verbreden van de monumentale brug is helemaal belachelijk. Hoezo behoud historische karakter? Door te verbreden gaan auto’s inderdaad juist sneller over de brug. Momenteel is het een natuurlijke snelheidsbegrenzer, die je moet koesteren! Kortom: belachelijk plan. Verspilling van gemeenschapsgeld.

Peter de Hoog

Check Also

Bizar

Zoals iedere week schafte ik een prachtig boeket aan bij bloemenkiosk Steentjes. Tegenwoordig is de …

Geef een reactie