dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Van Keulen en Lens gaan samen verder

Van Keulen en Lens gaan samen verder

Van Keulen en Lens gaan samen verder

Berkel en Rodenrijs – Het vertrouwde adres voor horen (van Keulen Horen) is samengegaan met Lens, het optiekbedrijf dat is gespecialiseerd in optiek, met name lenzen, met vestigingen in Arnhem, De Meern, Deventer, Rotterdam en Utrecht.

Lens is als één van de eerste bedrijven in Nederland gestart met het aanmeten van Myopiecontrolerende lenzen, die ervoor kunnen zorgen dat de toename van de sterkte bij kinderen in de groei gereduceerd kan worden. Dat is nu extra belangrijk, omdat kinderen veel achter schermen zitten en daardoor de sterkte hard achteruit gaat.

Nachtlenzen

Lens verkoopt ook veel lenzen die in de nacht gedragen worden. Nachtlenzen kunnen als Myopiecontrolerende lenzen ingezet worden, maar hebben het enorme voordeel dat de lenzen (zoals de naam zegt) in de nacht worden gedragen en overdag heeft iemand geen lenzen of bril meer nodig. Nachtlenzen kunnen bovendien ook zo worden aangemeten dat 45-plussers er eveneens erg veel voordeel van hebben. Dat ze niet alleen de vertesterkte corrigeren, maar ook de leessterkte. Uiteraard moet de vorm van het oog en de sterkte van het oog wel geschikt zijn daarvoor. Ondanks het feit dat ze Lens heten en gespecialiseerd zijn in lenzen, kan iedereen ook voor een bril prima terecht.

Hetzelfde niveau

Lens zag een partnerschap met de specialisten van Van Keulen Horen goed zitten, omdat beide bedrijven qua kennisniveau en dienstverlening op hetzelfde niveau zitten. Naast alle soorten hoortoestellen levert Van Keulen ook gehoorbescherming in de vorm van zwemdoppen op maat en muziekfilters op maat. Met de Myopiecontrolerende lenzen, de vele kinderbrillen en de zwemdoppen kunnen we nu aan kinderen een compleet palet aan diensten verlenen.
We hebben vanwege het samengaan van Lens en Van Keulen de samenwerking met de KNO-arts de Brey gestopt. Bij van Keulen/Lens Berkel is het dus niet meer mogelijk om afspraken te maken voor de KNO arts.

Campagnes

Om de verkoop van lenzen en brillen mogelijk te maken is de winkel aan de Wilhelminastraat in Berkel Centrum volledig verbouwd. Om de klanten beter van dienst te kunnen zijn, hebben we de openingstijden verruimd. We openen voortaan om negen uur en we zijn ook de zaterdagen open van negen tot vijf. Vanaf de maand oktober starten we met campagnes om bovenstaande feiten ook bij de gewaardeerde inwoners van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek bekend te maken.
Voor meer informatie zie www.myopiecontrolecentrum.nl of www.lens.nl/myopie-controle.

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie