dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Voetbal TOGB -VOC: 3-1

Voetbal TOGB -VOC: 3-1

Berkel en Rodenrijs – TOGB maakt stappen voordat volgende week de competitie begint. De Berkelse formatie die twee nederlagen moest incasseren in het bekertoernooi liet zich zondag in de wedstrijd tegen eersteklasser VOC van de goede kant zien. Uiteindelijk zou de ploeg van trainer Ronald Ermes met 3-1 aan het langste eind trekken. Het zou negentig minuten lang de wedstrijd van TOGB worden want de thuisclub gaf weinig weg. Of zoals Ronald Ermes na afloop zou zeggen: “We hadden meer doelpunten moeten maken gezien het aantal kansen die wij kregen.” Nu bleef het in de eerste helft bij een doelpunt van Vince Luyken die uit een vrije trap raak schoot. Twee kleine kansen kregen de Rotterdammers in het vervolg maar de beste mogelijkheid kwam nog tot stand, Desko Destanovic die tot de orde werd geroepen door de bezoekende doelman. De doelman die even in de tweede helft in fout ging waardoor Jay Zandbergen de 2-0 kon laten aantekenen. Betere kansen kreeg TOGB onder meer door invaller Merick Heintjes. Vlak voor tijd zou VOC de eer redden met een tegendoelpunt.

Check Also

Drie golfclubs organiseren Rotterdam Golf Tour

Bergschenhoek - Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement.

Geef een reactie