zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Assertiviteitstraining voor volwassenen

Assertiviteitstraining voor volwassenen

Bergschenhoek – Vanaf 1 oktober start Kwadraad met een assertiviteitstraining voor mannen en vrouwen. Acht wekelijkse bijeenkomsten op donderdag van 16.30 – 18.00 u. op de Wilhelminstraat 1d. De cursus wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden.
Voor meer informatie, tel: 088 900 4000 of meld je aan via de website; https://www.kwadraad.nl/kalender/assertiviteit-volwassenen-1-november-2018-lansingerland/.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie