maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Schaakvereniging start nieuw seizoen

Schaakvereniging start nieuw seizoen

Berkel en Rodenrijs – Het nieuwe seizoen van schaakvereniging 3-Torens is 4 september van start gegaan. Een mooie gelegenheid voor nieuwkomers om zich op te geven als lid of gewoon vrijblijvend een aantal keer te komen om te kijken of het schaken bij 3-Torens goed bevalt. De gezellige en informele sfeer zal vast aanspreken en het is leuk nieuwe schaakvrienden te ontmoeten. De volwassenen kunnen spelen in verschillende interne en externe competities en in oktober en november organiseert de club de jaarlijkse schaakcursus voor beginners. De schaakvereniging heeft een actieve jeugdafdeling met wekelijks les en competities. Gevorderde jeugdspelers gaan in het weekeinde regelmatig naar jeugdtoernooien. Belangstellenden zijn welkom op dinsdag op de Rodenrijseweg 295. Jeugd van 18.45 tot 19.55, volwassenen vanaf 20.00 uur. Voor verdere info zie www.3-torens.nl en post@3-torens.nl.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie