maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Collecteweek Nierstichting

Collecteweek Nierstichting

Lansingerland – De Nierstichting, die dit jaar 50 jaar bestaat, organiseert haar jaarlijkse collecte van 16 t/m 22 september. In het hele land gaan enthousiaste collectanten op pad om te helpen een droom te realiseren: nierziekten kunnen genezen. Alle bijdragen helpen daarbij. En dat is hard nodig want jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten. De Nierstichting heeft veel bereikt voor nierpatiënten. Door te durven én te doen. Tom Oostrom, directeur Nierstichting: “Onze ultieme droom is nierziekten kunnen genezen. Want dat voorkomt dat mensen afhankelijk worden van dialyse of transplantatie om in leven te blijven.” Geef tijdens de Nierstichting collecteweek aan de collectant of doneer direct op nierstichting.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie