maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Ontdek de Groenstroom

Ontdek de Groenstroom

Lansingerland – Een cultuur- en natuurwandeling op vrijdagavond 21 september om 19.30 uur in het bijzondere Groenzoom gebied. Een tocht vol met verrassingen. U kunt starten tussen 19.30 uur en 20.30 uur en kiezen uit 3 routes met verschillende afstanden. Er zijn drie startpunten: atelier De Hichte (Kleihoogt 1), Tuinderij de Groenzoom (Stroperspad) of op het Ruijvenpad /Terpenpad nabij Pijnacker.
De deelname is gratis, maar geef je wel op. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina “Ontdek de Groenzoom” of op www.Kleihoogt.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie