maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Voetbal Berkel – VOC 3-2

Voetbal Berkel – VOC 3-2

Berkel en Rodenrijs – Twee verschillende helften bij Berkel tegen deze Rotterdamse tegenstander. VOC stuurde de eerste helft Berkel van het kastje naar de muur. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de zondag eersteklasser een 0-2 voorsprong kon nemen, die nog verdiend was ook. Eigenlijk uit het niets zou Berkel voor de aansluiting zorgen na een goede actie van Bart van den Dool die werd afgerond door Freek van der Velden.
Rob Vermeer bracht voor de thee nog de gelijkmaker op het scorebord.
De tweede helft stond Berkel beter en was de organisatie er op vooruit gegaan wat betreft de eerste rondgang. Jos Buitenhuis zou Berkel aan de winst helpen.
“De slechtste wedstrijd tot nog toe”. Zou Berkel-trainer Jan van der Lugt de eerste vijfenveertig minuten analyseren. Daar kon ik niet tevreden over zijn”.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie