zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » Voetbal TOGB (za) – Hillegersberg (za): 4-2

Voetbal TOGB (za) – Hillegersberg (za): 4-2

Berkel en Rodenrijs- De ploeg van TOGB-trainer Paul van Oosten ging afgelopen zaterdag tegen Hillegersberg voortvarend van start en zag een sterk begin beloond met een doelpunt via een kopbal van Dave Ammerlaan.
Twee foutjes stonden aan de basis waardoor de gasten met een 1-2 voorsprong aan de thee mochten beginnen. In de tweede helft was de organisatie bij de Berkelse ploeg een stuk beter en wist deze de Rotterdamse ploeg onder druk te houden. Joey Lems was verantwoordelijk voor de 2-2. De conditie zou in het vervolg de doorslag geven. Twee balveroveringen werden door de Berkelse voetballers tot doelpunt gepromoveerd. Tim van Woudenberg en Thijs Raaben waren het die de doelman van Hillegersberg de trieste gang naar het net lieten maken.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie