woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » Sport » Voetbal Soccer Boys -Groeneweg: 2-1

Voetbal Soccer Boys -Groeneweg: 2-1

Bleiswijk – Komende zaterdag heeft Soccer Boys tegen Hillegersberg aan één punt genoeg voor de volgende bekerronde. Tegen de ploeg uit Zevenhuizen werd het min of meer een makkelijke overwinning voor de Bleiswijkers. De defensieve opstelling van de gasten werd door Soccer Boys verbroken in de eerste helft door een doelpunt van Cas Veldman op aangeven van Wilmar Zeelenberg. Hoewel Soccer Boys veel balbezit had ging het te slordig spelen en werd het, omdat Groeneweg meer uit zijn schulp kroop, een gelijkwaardige wedstrijd tot de rust. De tweede helft werd het snel 2-0 toen Wilmar Zeelenberg raak schoot uit een voorzet van Raymond van Rijn. Soccer Boys liet de touwtjes wat vieren waardoor de gasten tot een tegendoelpunt konden komen.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie