maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Bieb alleen met de lift bereikbaar

Bieb alleen met de lift bereikbaar

Berkel en Rodenrijs – In verband met een reparatie aan de trap is de Bibliotheek Oostland op zaterdag 15 september alleen met de lift bereikbaar. U kunt de boeken deze dag ook in de boekenbus doen. De boeken die voor 17.00 uur in de boekenbus gedaan zijn, worden door de medewerkers ingenomen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met berkelrodenrijs@bibliotheekoostland.nl of bellen met 010-5115972.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie