maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » De Klipper zoekt vrijwilligers

De Klipper zoekt vrijwilligers

Berkel en Rodenrijs – Een gezellig rustmoment tussen de drukke schooluren en een oplettend oog als pleintoezicht voor de leerlingen die overblijven. Basisschool De Klipper zoekt vrijwilligers voor de tussenschoolse opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Vrijwilligers worden aangestuurd door een pedagogisch geschoolde coördinator en ontvangen een vergoeding en gratis de benodigde scholing. Info: info@detafelvan.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie