maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Open Reiki- en Meditatieavonden

Open Reiki- en Meditatieavonden

Berkel en Rodenrijs – De Levensstroom, praktijk voor reiki, ayurvedische massage en bloesemremedies start weer een nieuw seizoen met maandelijkse open avonden. Ze zijn bedoeld om kennis te maken met Reiki of om, nadat men een Reikicursus heeft gevolgd, reiki met anderen te kunnen delen. De bijeenkomst wordt geopend met een gesprek over een thema en een meditatie. Daarna ontvangt iedere aanwezige een korte reikibehandeling. De eerstvolgende open avonden zijn op maandag 17 en donderdag 20 september.
De avond begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk tegen betaling van € 5,00.
Informatie of opgave: tel. 5117137 of via e-mail: delevensstroom99@gmail.com.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie