maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Open avonden NERASH in Nationale Sportweek
Bergschenhoek - Badmintonclub NERASH houdt op maandag 17 en vrijdag 21 september open avond in het kader van de Nationale Sportweek 2018. Iedereen, jong en oud, die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is welkom in sporthal De Ackers.

Open avonden NERASH in Nationale Sportweek

Open avonden NERASH in Nationale Sportweek

Bergschenhoek – Badmintonclub NERASH houdt op maandag 17 en vrijdag 21 september open avond in het kader van de Nationale Sportweek 2018. Iedereen, jong en oud, die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is welkom in sporthal De Ackers.

Op maandag 17 september en vrijdag 21 september kan iedereen van 19 jaar en ouder vanaf 20.00 uur langs komen voor informatie of direct meespelen. Op vrijdag 21 september speelt de jeugd tot 12 jaar om 18.00 uur en de jeugd vanaf 12 jaar om 19.00 uur. Wil je direct meespelen kan dat ook, voor rackets en shuttles wordt gezorgd.

Ongedwongen spelen

NERASH is een badmintonvereniging waar jong en oud op een ongedwongen manier kan spelen, zowel recreatief als in competitieverband. Er wordt veel aandacht besteed aan de training van de jeugd en ook voor volwassenen worden met regelmaat trainingen aangeboden. Tijdens het seizoen zijn er verschillende activiteiten, zowel op als buiten de baan, zoals interne toernooien, een jeugddag en een etentje waar iedereen vrijblijvend aan deel kan nemen. Meer informatie is te vinden op www.nerash.nl of op te vragen bij info@nerash.nl.

Sportplezier

Tijdens de Nationale Sportweek gaan we met zijn allen lekker sporten en bewegen. Van 15 tot en met 29 september zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?
De Nationale Sportweek is een onderdeel van de Europese week van de Sport en wordt gefinancierd vanuit het Erasmus Plus programma. Samen kunnen we Europa inspireren om meer te bewegen. Let’s #BeActive!

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie