zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Guus Olie al veertig jaar trouw aan Rovasta

Guus Olie al veertig jaar trouw aan Rovasta

Guus Olie al veertig jaar trouw aan Rovasta

Bleiswijk – Als 19-jarige stond Guus Olie in 1978 aan de deur bij Rovasta, het bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat met roestvaststaal te maken heeft. “Hij bleek vanaf het begin een eigenwijs mannetje,” aldus collega Hans Meerman in zijn speech tot de jubilaris. “Maar hij wist wat hij deed en je moest van goeden huize komen om hem van zijn ideeën af te halen.”

Trees Borkus-Henskens

Vrijdag 31 augustus werd het jubileumfeest gevierd met alle medewerkers, partners, oud-collega’s, relaties en vrienden. Guus stond in het middelpunt; de man die altijd knokt voor de zaak. Met deze eigenschap heeft hij het ver weten te brengen bij Rovasta; al twintig jaar maakt hij deel uit van het managementteam als hoofd verkoop en aandeelhouder.
Guus heeft een paar trouwe klanten om zich heen zoals bijvoorbeeld Bram Ladage, Getinge en nog andere en daar steekt hij veel tijd in. Die klanten en vooral Bram Ladage geven hem veel voldoening in zijn werk. Guus krijgt in zijn werk alle gelegenheid om te doen wat hem het beste lijkt. Die vrijheid maakte hij in de loop der tijd waar met goed werk en tevreden klanten. Een van zijn collega’s: “Natuurlijk moet Rovasta doen wat Guus belooft; RVS kwaliteit leveren en tegen een goede prijs, waar zowel de klant als Rovasta blij mee zijn. Dat veel klanten al jaren zaken met ons doen bewijst dat Rovasta en alle medewerkers het goed doen in wederzijds vertrouwen en met kennis van zaken.”

Lekker verder

Aan afscheid nemen denkt de inmiddels 59-jarige Guus niet. Daarvoor heeft hij het nog veel te veel naar zijn zin in zijn werk. Zijn werk en visie kunnen op veel respect van zijn collega’s rekenen. Maar als hij vrij is geniet hij graag van mooie vakanties met echtgenote Imke. Dan is er ook tijd om ‘even op bezoek te gaan’ bij zijn zoon die in Hong Kong woont en werkt.
Namens alle medewerkers werd Guus in de bloemetjes gezet en ontving hij tal van cadeaus, waarna het jubileumfeest kon losbarsten.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie