maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Outdoor Valley Wintersport

Outdoor Valley Wintersport

Bergschenhoek – Vanaf 1 augustus is Outdoor Valley de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. Zij gaat verder onder de naam Outdoor Valley Wintersport. Het buitensportcentrum Outdoor Valley kent een groot aanbod aan sportieve activiteiten en met de overname van de skibaan komt daar skiën, snowboarden en tuben bij. Hierdoor kan men het hele jaar bij Outdoor Valley terecht om sportief te recreëren of gebruik te maken van de horeca faciliteiten. Op de open dagen van 15 en 16 september kunnen gratis proeflessen gevolgd worden.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie