maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Buitenbioscoop met première van Lansingerland Bastards

Buitenbioscoop met première van Lansingerland Bastards

Buitenbioscoop met première van Lansingerland Bastards

Op zaterdag 8 september organiseert jongerenwerk Lansingerland voor de tweede maal de Buitenbioscoop op het evenemententerrein van het Annie M.G.Schmidt park. Deze avond zullen er twee films getoond worden waaronder de première van de Lansingerland Bastards.

Voor de kinderen wordt om 19.30 uur gestart met Pieter Konijn. Deze kinderfilm is een leuke stoere Live Action animatiefilm voor de hele familie. De film speelt zich af in de achtertuin van meneer Verhoef en buurvrouw Bea. De familie van Pieter Konijn maakt allerlei avonturen mee rondom de moestuin van meneer Verhoef. Om 21.00 uur is het tijd voor de film voor jongeren. Welke film het is, moet even geheim blijven. De film is in juli 2018 uitgekomen en valt in de categorie actie/avontuur.

Lansingerland Bastards

Vooraf en tussendoor zullen de Lansingerland Bastards vertoond worden. De Lansingerland Bastard is ontstaan uit het idee om een activiteit te organiseren voor jong en oud. Jongerenwerk Lansingerland heeft samen met jongeren de sketches verzonnen die de ouderen mochten spelen. Hieruit is het idee ontstaan om Benidorm Bastards lokaal te maken: de Lansingerland Bastards! De jongerenwerkers hebben samen met een groep van zeven jongeren om tafel gezeten om verhaallijnen te verzinnen. De vraag die jongeren zichzelf daarbij moesten stellen was: Welke situaties maken jongeren vaak mee, die voor veel overlast zorgen? Uiteindelijk zijn er vijf sketches bedacht die ouderen kunnen spelen. Op de filmdag waren de jongeren en acht acterende ouderen aanwezig. De start was spannend en de grenzen werden afgetast, maar al gauw zaten vooral de ouderen helemaal in hun rol en zetten zij Berkel Centrum op stelten. Het eindresultaat is leuk geworden en de activiteit meer dan geslaagd.
Wie benieuwd is naar de film kan komen kijken tijdens de Buitenbioscoop die op zaterdag 8 september vanaf 19.00 uur start op het evenementen terrein van het Annie M.G.Schmidtpark.

Check Also

Gespot!

Gespot! Berkel en Rodenrijs – Deze foto van onze nationale vogel de Grutto is genomen …

Geef een reactie