maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Nico Schouw volgt ontwikkelingen op de voet

Nico Schouw volgt ontwikkelingen op de voet

Nico Schouw volgt ontwikkelingen op de voet

Berkel en Rodenrijs – Nico Schouw en zijn medewerkers willen graag leveren wat de klant vraagt. Elk jaar is er weer iets nieuws op de markt van open haarden en kachels. Graag houdt hij de ontwikkelingen nauwgezet bij om zijn klanten een zo breed mogelijk pakket te kunnen bieden. Zomer of winter; het maakt hem niet uit.

Al meer dan 25 jaar zet Nico Schouw zich met zijn team in om mooi werk te leveren. In opvallende auto’s – sinds vorig jaar voorzien van een nieuw en duidelijk logo – gaan ze dagelijks op pad. Er wordt weer volop gebouwd en de mensen die in de nieuwbouw gaan wonen oriënteren zich meestal al ruim van tevoren over de mogelijkheden voor een open haard. Ook klanten die een andere of een nieuwe haard willen in hun bestaande woning komen een kijkje nemen in onze showroom aan de Berkelse Poort. “We zijn dus het hele jaar door druk in de weer met bespreken, plannen maken, mogelijkheden bekijken, slopen en nieuw aanleggen. Eigenlijk doet de tijd van het jaar er niet veel toe.”

Trends en nieuwtjes

Een van de nieuwe trends komt van het merk Element4. Voor iedereen die op zoek is naar een elektrische haard met een realistisch vlambeeld en een stijlvol design is de Element4 een aanrader. Een grote innovatie binnen de wereld van elektrische haarden, speciaal voor de bewuste consument. Alle elektrische haarden van Element4 zijn bedienbaar met de eigen smartphone of tablet. Met de app kun je zelf het vlambeeld aanpassen aan je wensen, waardoor je tevens het verbruik van de haard bepaalt. Bovendien kan op afstand de ingebouwde verwarming worden aangezet, zodat je meteen van een aangename warmte in de ruimte kunt genieten. Speciaal anti-reflextieglas geeft de elektrische haarden een bijzonder effect; je hebt nauwelijks in de gaten dat er een glasplaat voor de haard zit. Je haalt het echte ‘open haard gevoel’ in huis.

Met ledverlichting

Wil je graag kennis maken met een stijlvolle gashaard van wereldniveau die aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen? Dan kun je een keuze maken uit de Club Series van Element4. Deze haard, uitgerust met nieuwe Ledburner technologie, zorgt voor een intense beleving dankzij de combinatie van ledverlichting in diverse kleuren en het realistisch vuur.

Buitenhaard

Op zoek naar een elegante buitenhaard waarmee je elk moment gerieflijk buiten kunt zitten op terras of balkon? Ook de Outdoor Fires van Element4 zijn van Hollandse makelij, gecreëerd door designliefhebbers en echte levensgenieters. Techniek is een belangrijk aandachtspunt. Dus ook de buitenhaarden beschikken over de meest vooruitstrevende technische snufjes. Ze zijn efficiënt in gebruik, op afstand bedienbaar en beschikken over een aanpasbaar vlambeeld.

Vakmanschap

Nico Schouw levert niet alleen de benodigde materialen, hij plaatst ook in de meeste gevallen de haard. “We bouwen de schoorsteen op, verzorgen rookkanaal en stucwerk en als de klant dat wil geven we meteen de woonkamer een opfrisbeurt. We werken in de hele regio. In de meeste gevallen voor particulieren, maar ook aannemers weten ons te vinden.”
De openingstijden van de showroom zijn maandag/donderdag van 13.30 tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie en foto’s van allerlei soorten haarden: www.nicoschouw.nl.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie