woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » Lezersschrijven » Idioten langs de Rotte

Idioten langs de Rotte

Wie verzint nou zoiets ? Een heel bos kappen omdat er een paar essen ziek zijn, vreselijk! Ik vind dat Staatsbosbeheer een flinke miskleun begaat. Dit bos is gesloopt en niet alleen de essen ook vele andere soorten bomen zijn gekapt. Het duurt wederom 50 jaar om weer bomen te krijgen zoals het was. Ik word misselijk als ik er naar kijk. Nergens in onze omgeving heb ik gezien dat er bomen worden gekapt omdat deze ziek zijn. Kralingse Bos, Haagse Bos, Balij Bos, Hitland, Reeuwijksehout zijn qua soorten bomen vergelijkbaar met de Rottemeren. In deze gebieden wordt helemaal niet gekapt. Ik vermoed dat er andere motivaties zijn dan alleen essenziekte, anders kan ik mij niet voorstellen dat de beheerder dit gebied zo slecht behandeld.

Hans Groen
Bleiswijk

Check Also

Oproep: stop de houtkap!

Bent u ook verontrust en verontwaardigd over de almaar aanhoudende bomenkap in onze gemeente? Ik …

Geef een reactie