maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Nieuws » Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Dolle pret tijdens Megafun Dagen

Bleiswijk – Het was zowel maandag als dinsdag dolle pret tijdens de bij Pecto’s georganiseerde Megafun Dagen. Twee dagen van sport en spel en dat helemaal begeleid door de vrijwilligers van Pecto’s.

Alle kinderen uit heel Lansingerland die tussen de 4 en 12 jaar waren konden hier aan deelnemen. De jongsten tot 8 jaar moesten daarbij wel worden begeleid door een volwassene en die vonden dat helemaal niet erg, want ze genoten net zo hard mee met de pret van de kinderen.
Maandag stond water, zeep en glijden op het programma. Met als verrassende onderbreking lekkere popcorn en limonade. Ook de Boa’s en de wijkagent kwamen even een kijkje nemen en vonden het – aan de gezichten te zien – jammer dat ze de 12 jaar gepasseerd waren, anders hadden ze vast en zeker mee gedaan met de spetter- en glijpartij.
Dinsdagmiddag volgde een jungle avontuur en een cowboyrun en ook dat was weer een even grote pretmiddag; twee echte vakantiedagen die de deelnemers niet wilden missen.

Lanparty

Vanaf vrijdag staat de Lanparty op het programma van Pecto’s. Leuk om aan deel te nemen of eens een kijkje te gaan nemen. Deze Lanparty loopt door tot 20 augustus. Belangstellenden vanaf 10 jaar kunnen zich nog aanmelden via www.pectos.nl of facebook Jeugdsoos Pecto’s.

Check Also

Zondagvoetballers TOGB op overtuigende wijze kampioen

Berkel en Rodenrijs - Kampioenswedstrijden zijn zelden hoogstaand. TOGB tegen het bezoekende Excelsior '20 was daar geen uitzondering op. Het beoogde resultaat was zondagmiddag het belangrijkste. En als je comfortabele voorsprong op de ranglijst garneert met een klinkende 5-1 overwinning dan is de promotie naar de eerste klasse geheel terecht!

Geef een reactie