woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » Commentaar » Feestje voor de jeugd

Feestje voor de jeugd

De vakantie is in volle gang. We zullen het nog maar niet over het einde van de vakantie hebben. Maar wel over de evenementen die vanaf deze week in alledrie de dorpen van Lansingerland worden georganiseerd. Zo begon maandag de Megafun in Bleiswijk en is vanaf dinsdag het Jodocus Jeugdfestival van start gegaan. Volgende week staan het Huttendorp en het Jeugdfestival Berkel en Rodenrijs op het programma.
Deze activiteiten vinden sinds jaar en dag plaats in onze dorpen.
Hoeveel vrijwilligers er betrokken zijn bij dit feestje voor de jeugd weet ik niet. Het zijn er veel, heel veel. En daar mogen we dankbaar voor zijn. Want zij zorgen ervoor dat kinderen zich op een avontuurlijke, maar zeker ook veilige, manier kunnen vermaken.
Als kind bezocht ik al het Jeugdfestival in Berkel en Rodenrijs en later bracht ik onze kinderen naar het festivalterrein. En zo zijn er veel inwoners van Lansingerland die goede herinneringen aan deze evenementen bewaren. Als kind of als vrijwilliger.
Ook verenigingen staan weer in de startblokken met hun jeugdkamp of trainingen. En ook hier zijn deze activiteiten niet mogelijk zonder al die vrijwilligers die zich inspannen er een enorm leuke week van te maken.
Het is natuurlijk jammer dat de schoolvakantie bijna ten einde loopt, maar als je kunt uitkijken naar een paar leuke dagen samen met andere kinderen dan is het misschien lang zo erg niet. Veel plezier, en dat geldt ook voor alle vrijwilligers!

Annette Docter

Check Also

Lentekriebels

We krijgen in korte tijd veel voor onze kiezen. Het is nog maar enkele weken …

Geef een reactie