maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Bijzondere expositie Astrid van Belle bij Rotta

Bijzondere expositie Astrid van Belle bij Rotta

Bijzondere expositie Astrid van Belle bij Rotta

Bergschenhoek – Kunstenares Astrid van Belle timmert de laatste jaren flink aan de weg, zo blijkt uit een lange lijst van exposities in binnen- en buitenland. In Frankrijk, Engeland, en Neerland was haar werk al vele keren te bewonderen. Haar werk is nu ook te bewonderen in het Trefpunt Rotta.

Voor Astrid is de Natuur (“uitdrukkelijk met hoofdletter”, zegt ze zelf) haar grote voorbeeld, omdat die zich telkens weer op ander manieren aandient en zodoende steeds weer opnieuw een geweldige inspiratiebron vormt voor haar prachtige aquarellen en met airbrush techniek beschilderde vogelveren. Die werden al vaak op de website van Rotta gepubliceerd en in de vorige Aves Visums prijkten reeds indrukwekkende afbeeldingen van de ransuil en kerkuil.
Deze kunstwerken, maar nog veel meer boeiende vogelportretten op canvas, papier en vogelveren kunt u zelf komen bezichtigen (en als u wilt ook kopen) op zaterdag 18 en 25 augustus tussen 12.00 en 16.00 uur in het Trefpunt Rotta, Hoeksekade 164 in Bergschenhoek.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie