maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Avondwandelingen Koornmolengat

Zevenhuizen – Ook dit jaar organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta in de zomermaanden elke vrijdagavond een wandeling van ongeveer twee uur door het Koornmolengat. De wandelingen onder leiding van natuurgidsen van Rotta beginnen om 19.00 uur bij de brug over de Hennipsloot nabij restaurant De Roerdomp, Tweemanspolder 12 te Zevenhuizen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Informatie: Cor van de Lustgraaf, tel. 06-29242769, email: corvandelustgraaf@gmail.com.

Megafun en Lan@Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. In verband met de vakantieperiode is er tot vrijdag 7 september een zomerstop. Van 17 t/m 19 augustus kunnen jongeren vanaf 10 jaar meedoen aan Lan@Pecto’s. Neem je eigen pc mee, Pecto’s zorgt voor spellen. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Bingo bij Crescendo

Bleiswijk – Op zaterdag 18 augustus organiseert muziekvereniging Crescendo Bleiswijk een bingoavond voor het gehele gezin in MKC ’t Web, Nachtegaallaan 4. De koffie en thee zijn zoals gebruikelijk gratis. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Toegang is gratis.

Bleiswijkse Bridge Club

Bleiswijk – Dinsdagavond 4 september start de eerste speelavond van de Bleiswijkse Bridge Club. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om met deze gezellige club kennis te maken. Aanvang 19.30 uur. Informatie: tel. 010-5218140.

Tekenen en schilderen

Bleiswijk – De vereniging voor Tekenen en Schilderen Bleiswijk begint in september weer met een nieuw seizoen. Deze vereniging bestaat inmiddels 34 jaar en heeft binnen Lansingerland al enige bekendheid verworven met een aantal exposities. Onder leiding van Piet Kouwenhoven – voor velen een bekend beeldend kunstenaar – wordt er geschilderd/getekend op de maandag- en vrijdagochtend en op de woensdagavond. De vrijdagmorgen is een aquarelgroep. De andere groepen zijn divers hetgeen betekent dat vele technieken mogelijk zijn afhankelijk van ieders belangstelling. Iedere groep bestaat maximaal uit 15 leden. Locatie: MKC ’t Web, Nachtegaallaan 4. Voor het komend seizoen zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op de maandagmorgen en de woensdagavond. Informatie: Marie-Josée Palstra, tel. 06-24450458 (secretariaat).

Check Also

PRIKBORD BLEISWIJK

Ruimte voor Gebed Bleiswijk – Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april wordt er weer …

Geef een reactie