woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Selectiespeelsters Berkel gaan meisjesteam trainen

Selectiespeelsters Berkel gaan meisjesteam trainen

Selectiespeelsters Berkel gaan meisjesteam trainen

Berkel en Rodenrijs – Sabrina Pocorni en Anouk Angkotta zijn komend seizoen trainsters/coaches van het talentvolle mo-17 team van CVV Berkel. De dames spelen samen in het eerste vrouwenelftal van Berkel, dat uitkomt in de landelijke hoofdklasse.
Daarvoor hebben zij ook al een aantal jaar bij SVS samen gespeeld en sindsdien is een hechte vriendschap ontstaan. In het dagelijks leven is Sabrina actief in de vastgoedwereld en Anouk in de fitnessbranche. Het zal dan ook een druk jaar worden voor de dames met een fulltime baan, spelend in het eerste elftal en de jeugd gaan trainen, maar ze hebben er onwijs veel zin in. De reden dat zij deze klus oppakken, is om de doorstroom van jeugd naar vrouwen te vergroten en onderling een hechtere afdeling te worden binnen de vereniging. Het doel is duidelijk: kampioen worden. Halverwege augustus zal worden gestart met selectie trainingen.

Check Also

Ze doen het weer!

Ze doen het weer! Bergschenhoek – Met 307 punten pakt de Rotterdamse Scheidsrechters Vereniging, waar …

Geef een reactie