zondag 21 juli 2019 | week 29
Home » Sport » Afscheidswedstrijd vrouwen Berkel

Afscheidswedstrijd vrouwen Berkel

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 11 augustus organiseert de vrouwenafdeling van CVV Berkel een afscheidswedstrijd waarbij onder andere Ronald Lamens, Cees Kruys, Gert Treurniet, René van Wijk, Jennifer Gittling, Nadia Roukes, Eliza Hoekstra en Nikki Speedie in het zonnetje worden gezet.
Het wordt een feestelijke middag en avond op sportpark Het Hoge Land waar vanaf 14.00 uur iedereen ontvangen wordt in aanloop naar dé wedstrijd. Om 15.00 uur zal er een wedstrijd gespeeld worden waarbij het éne team gecoacht zal worden door Cees Kruys en het andere team door Ronald Lamens. Ook oud-speelsters hebben toegezegd nog eenmaal hun kicksen aan te doen.
Na afloop van de wedstrijd volgt onder het genot van een borrel de huldiging.
Iedereen is welkom deze dag bij te wonen.

Check Also

Zevende Zwem4daagse zonnig en druk

Lansingerland - De zevende editie van de Zwem4daagse, ook dit jaar weer georganiseerd door Zwemvereniging De Watervogels in nauwe samenwerking met Sportfondsen Lansingerland, werd een zonnig en sportief succes. Ruim 450 deelnemers namen vier dagen achtereen een duik in het buitenbad van De Windas.

Geef een reactie