woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Koffie/inloopochtend

Bleiswijk – Elke donderdag is er van 09.30 tot 11.30 uur in het gebouw van de gereformeerde kerk, Dorpsstraat, gelegenheid om koffie te drinken en een praatje te maken. Iedereen is van harte welkom.

Avondwandelingen Koornmolengat

Zevenhuizen – Ook dit jaar organiseert Natuur- en Vogelwacht Rotta in de zomermaanden elke vrijdagavond een wandeling van ongeveer twee uur door het Koornmolengat. De wandelingen onder leiding van natuurgidsen van Rotta beginnen om 19.00 uur bij de brug over de Hennipsloot nabij restaurant De Roerdomp, Tweemanspolder 12 te Zevenhuizen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Informatie: Cor van de Lustgraaf, tel. 06-29242769, email: corvandelustgraaf@gmail.com.

Dorcas Depot

Bleiswijk – Op 11 augustus is er weer gelegenheid om kleding en schoenen in te leveren bij het Dorcas Depot Bleiswijk. Geopend elke tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. Locatie: parkeerterrein achter Dorpsstraat 72. Informatie: Herman Veenman, 06 – 10531756 of Henny Maasland, 06 – 42072324.

Megafun en Lan@Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. In verband met de vakantieperiode is er tot vrijdag 7 september een zomerstop. Op maandag 13 en dinsdag 14 augustus vinden voor kinderen van de basisschool van 13.00 tot 17.00 uur de Megafundagen plaats. Op maandag met Bob Slingerbad, een tobbedansbaan en nog veel meer. Dinsdag kun je je vermaken op de Jungle Adventure en kun je meedoen met The Cowboy Run. Een week van 17 t/m 19 augustus kunnen jongeren vanaf 10 jaar meedoen aan Lan@Pecto’s. Neem je eigen pc mee, Pecto’s zorgt voor spellen. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Vakantie schoenwinkel

Bleiswijk – In verband met vakantie is Schoenwinkel van Asperen van 4 augustus t/m 25 augustus niet aanwezig in Thuiszorgwinkel Medisch Hart Bleiswijk.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Gezellige Bingo in Ontmoet! te Bergschenhoek Op Zaterdag 17 augustus is er weer een gezellige …

Geef een reactie