maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Creaclub Haak-In Humanitas

Creaclub Haak-In Humanitas

Bleiswijk – De Creaclub Haak-In gaat alweer zijn derde jaar in en hier is Humanitas erg trots op. Na de zomerstop gaat de club op woensdag 5 september weer van start.
Ken jij iemand of ben jij iemand die graag nieuwe mensen wil ontmoeten op een laagdrempelige manier, vind je het leuk om creatief bezig te zijn en wil jij samen met ons er gezellige middagen van maken? Dan is de creaclub iets voor jou! Het is gratis en alle inwoners uit Lansingerland zijn van harte welkom. Het is iedere woensdag van 13.00-15.30 uur aan de Dorpsstraat 5 in Bleiswijk, op de eerste etage. Er is een lift aanwezig.
Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een mailtje naar Creahaakin@hotmail.com of bel met Jacqueline Henskens, tel. 06-35118716.
Meer informatie is ook te vinden op de website www.humanitas.nl/afdeling/lansingerland/ en/of Facebook www.facebook.com/Humanitas-Tandem-Lansingerland-769510473134590/

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie