zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Algemeen » Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm

Berkel en Rodenrijs – Negen cliënten van woonvoorziening de Handpalm uit Berkel en Rodenrijs hebben onlangs meegedaan aan een Zumba les. Dit was mogelijk door ontvangen subsidiegeld van het Welzijnsfonds waarvoor in maart van dit jaar een aanvraag was gedaan met als thema ‘De Handpalm gezond, fitter en sportiever’. Sportleraar Kevin van de Fitness Stunter begeleidde deze sportieve les. Het was hard werken waarbij er flink is gezweet, veel is gelachen en ook nog gezongen is voor jarige deelnemer Remko, die deze dag 58 jaar jong is geworden. Op naar de volgende sportieve activiteit in augustus!

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie