dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Sport » PIP-jeugd op kamp in tropische sferen

PIP-jeugd op kamp in tropische sferen

PIP-jeugd op kamp in tropische sferen

Berkel en Rodenrijs – Het badmintonseizoen is afgelopen en om het vakantieseizoen in te wijden ging de jeugd van de Berkelse Badminton Vereniging PIP op kamp.

Op vrijdag 29 juni verzamelden 26 kinderen en acht mensen van de leiding zich op de parkeerplaats bij de Oostmeerhal. Het thema dit jaar was ‘Naar een tropisch eiland’; het weer heeft zich het hele weekend prima aan het thema gehouden!
Met een grote hoeveelheid zonnebrand, water, slapeloze nachten en vooral veel gezelligheid, kan gezegd worden, dat het weekend zeker geslaagd is. Zondagavond 1 juli ging iedereen uitgeput, maar voldaan weer naar huis.
Wil jij volgend jaar ook komen badmintonnen en gezellig meegaan op kamp? Kijk dan snel op de website www.bbvpip.nl.

Check Also

Drie golfclubs organiseren Rotterdam Golf Tour

Bergschenhoek - Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement.

Geef een reactie