maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Tuinbouw Ondernemersprijs

Tuinbouw Ondernemersprijs

Regio – Jaarlijks reikt Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs de Tuinbouw Ondernemersprijs uit. Deze onafhankelijke stichting heeft diverse doelen, zoals aandacht creëren voor positieve ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector, het aansporen van vernieuwing en het belonen van ondernemers en hun bedrijven voor hun prestaties. Dit kunnen kleine, grote, jonge én oudere ondernemers zijn.
Het bestuur van de stichting kan de winnaars en genomineerden van de Tuinbouw Ondernemersprijs ook voorgedragen voor de Koning Willem 1 Prijs en/of The International Grower of The Year Awards van de AIPH. Hiervan is de uitreiking tijdens de IPM in Essen.
In 2018 was Royal Lemkes de winnaar van de Tuinbouw Ondernemersprijs. Deze leverancier van planten en aanverwante diensten aan grootschalige retail in Europa won vanwege het aanjagen van innovatie en verbinding in de keten en het tonen van visie op duurzaam ondernemen.
Uit de vele aanmeldingen nomineert de stichting eind oktober vier ondernemers. Op een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2019 ontvangt de winnaar de Tuinbouw Ondernemersprijs 2018.
Aanmelden kan via www.tuinbouwondernemersprijs.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie