dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Outdoor Valley nieuwe eigenaar Outdoor Ski & Fun
Bergschenhoek - Outdoor Valley is met ingang van 1 augustus 2018 de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. De bedrijven liggen op steenworp afstand van elkaar en vullen elkaar perfect aan. De eerste maand verandert er niets. Vanaf september zien de gasten de eerste veranderingen. Het skicentrum krijgt dan een nieuwe uitstraling en verbeterde automatisering. Beide zijn stappen om Outdoor Ski & Fun naar een hoger level te brengen.

Outdoor Valley nieuwe eigenaar Outdoor Ski & Fun

Outdoor Valley nieuwe eigenaar Outdoor Ski & Fun

Bergschenhoek – Outdoor Valley is met ingang van 1 augustus 2018 de nieuwe eigenaar van Outdoor Ski & Fun. De bedrijven liggen op steenworp afstand van elkaar en vullen elkaar perfect aan. De eerste maand verandert er niets. Vanaf september zien de gasten de eerste veranderingen. Het skicentrum krijgt dan een nieuwe uitstraling en verbeterde automatisering. Beide zijn stappen om Outdoor Ski & Fun naar een hoger level te brengen.

De openingstijden en toegangsprijzen blijven voorlopig zoals ze zijn. Ook het aanbod blijft vooralsnog hetzelfde. Bestaande gasten van Outdoor Ski & Fun zullen wat dat betreft niet direct veel merken van de overname. De uitstraling van het skicentrum wordt wel stap voor stap aangepakt. Op korte termijn krijgt Outdoor Ski & Fun een nieuwe huisstijl, krijgen de panden zowel binnen als buiten een opknapbeurt en wordt het terrein opgeruimd. Op lange termijn kijken de nieuwe eigenaren naar mogelijkheden om de skiberg mooier in te laten passen in het natuurgebied.

Toekomstplannen

De afgelopen jaren is Outdoor Valley flink gegroeid. Erik Rovekamp: “De behoefte naar outdoor groeit, dat merken wij. Steeds meer mensen willen buiten zijn, buiten sporten, buiten vergaderen, buiten spelen en buiten ontspannen. Avontuur en echt buiten! In die behoefte voorziet Outdoor Valley. Dat gecombineerd met bedrijfsmatige verbeteringen zorgt dat steeds meer gasten ons weten te vinden.” Diezelfde groei willen de eigenaren bij Outdoor Ski & Fun realiseren. Door een professionaliseringsslag bij Outdoor Ski & Fun en de combinatie met Outdoor Valley verwachten zij dit te kunnen bereiken. Jasper Rotgans: “Outdoor Valley en Outdoor Ski & Fun kunnen de gasten het hele jaar rond de ultieme outdoor experience bieden. Daarnaast kunnen wij onze medewerkers het hele jaar door werk bieden, omdat de hoogseizoenen van de bedrijven tegenovergesteld zijn van elkaar.” Erik vult aan: “Wij willen met onze bedrijven ook het Recreatiegebied Rottemeren, in het bijzonder het Hoge Bergse Bos, versterken. Het is een prachtig gebied waar mensen graag komen om te sporten, te ontspannen en te genieten van de natuur. Als bedrijf dragen wij graag bij aan het behouden en verzorgen van het gebied.”
In 1991 werd het skicentrum al eens overgenomen door de voormalig eigenaar van Outdoor Valley, toen nog Tiekamp. De afgelopen 16 jaar, sinds 2002, was het in handen van meervoudig Nederlands skikampioen Paul Boog. Met de overname van Outdoor Ski & Fun door Outdoor Valley is de cirkel nu weer rond.

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie